Планую святкувати роковину з коханою в Карпатах, але хочу щоб це було справді романтично. Які місця приховані від очей, де можна провести час вдвох без лишніх свідків?
Планую святкувати роковину з коханою в Карпатах, але хочу щоб це було справді романтично. Які місця приховані від очей, де можна провести час вдвох без лишніх свідків?
Романтика у горах полягає не в усамітненості від інших людей, а у деталях: вечерi за свічками, спа-процедури для двох, релаксні гарячі басейни під зоряним небом. Більшість хороших комплексів розуміються на цьому і готові організувати все необхідне, щоб у вас залишилися яскраві спогади. Головне — заказати відпочинок у день вашої роковини, ніж в сам святковий день, коли там рой туристів.
----------------- Детский и семейный фотограф +38099-49-33-042 Лилия
Я святкував річницю у Карпатах два роки тому, и це було чудово. Цілком зрозумів різницю між романтичною вечерею в місті та вечерею в горах, коли навколо темне небо і тишина. Спробуй заказать спеціальний пакет для пар, який включає сп-послуги, ароматичну ванну та улюблену вечерю. На https://ozerovita.com/romantychnyj-vikend-na-den-zakohanyh-u-karpatah-sczenarij-dlya-dvoh-v-ozero-vita/ написано про спеціальні сценарії, які розроблені саме для таких нагод.