Оскарження розміру військової пенсії ▶️ ФОРУМ
ФОРУМОК

ФОРУМОК

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.11.2025 - 17:05:22
Страницы:  1  

Оскарження розміру військової пенсії

АвторСообщение

Svet-l@n@

Хранитель мудрости

Статистика:

Доброго здоров'я! Підкажіть будь ласка, хто розуміється в темі. Мені призначили пенсію за вислугу років, але розмір виявився меншим ніж я очікував. У Пенсійному фонді сказали, що все розраховано правильно і більше мені не належить. Але я впевнений, що десь помилка. Як можна перевірити правильність розрахунку самостійно? Які документи треба вимагати? І взагалі, куди скаржитися, якщо у Пенсійному фонді не хочуть нічого переглядати?

-----------------
Сообщение # 1 22.11.25 - 00:10:13
RE: Оскарження розміру військової пенсії

muro4ka

Хранитель мудрости

Статистика:

Насамперед вам треба отримати детальний розрахунок вашої пенсії в письмовому вигляді. Це ваше законне право і Пенсійний фонд зобов'язаний його надати. У розрахунку має бути вказано: які періоди служби враховані, які коефіцієнти застосовані, який розмір грошового забезпечення взято за базу, які надбавки враховані. Також візьміть копію вашої особової справи, військового квитка і довідки про грошове забезпечення. Коли матимете всі ці документи, можете порівняти дані. Якщо знайдете розбіжності, пишіть офіційну заяву до керівництва Пенсійного фонду з вимогою провести перевірку. Якщо і це не допоможе, можна звертатися до суду або до контролюючих органів. Але чесно кажучи, без юридичних знань у всьому цьому дуже складно розібратися.

-----------------
Сообщение # 2 22.11.25 - 00:50:23

Petrusha

Хранитель мудрости

Статистика:

Повністю погоджуюся з попереднім коментарем. Сам пройшов через подібну ситуацію і знаю, наскільки це може бути складно. Коли мені призначили пенсію, я теж був упевнений, що сума неправильна, але в Пенсійному фонді запевняли, що все вірно. Намагався сам розібратися в розрахунках, але це виявилося практично неможливо - там купа формул, постанов уряду, коефіцієнтів. Витратив місяць часу і так нічого не зрозумів. У підсумку звернувся за допомогою до правозахисту онлайн єОпора https://eopora.com.ua/. Фахівці там за два дні проаналізували всі мої документи і знайшли три помилки в розрахунку. Підготували юридичну позицію, подали заяву, а коли Пенсійний фонд знову відмовив, пішли до суду. Виграли справу, мені перерахували пенсію і виплатили заборгованість. Тому мій вам порада - якщо відчуваєте, що щось не так, не здавайтеся і зверніться до професіоналів, які спеціалізуються саме на військових пенсіях.

-----------------
Сообщение # 3 22.11.25 - 01:38:16
Требуются карликовые цихлиды. : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: EsoTalk 4.1.1