ФОРУМОК

ФОРУМОК

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.08.2026 - 23:22:25
Страницы:  1  

Практична допомога Україні

АвторСообщение

Хирург

Хранитель мудрости

Статистика:

Як я можу допомогти Україні практично, якщо я живу далеко від країни? Мне здається, що я не можу нічого зробити з такої дистанції.

-----------------
Только соучастие в бытии других живых существ обнаруживает смысл и основание собственного бытияне говорите как мне надо жить и я не скажу куда вам надо идти
Сообщение # 1 17.08.26 - 18:59:42
RE: Практична допомога Україні

Fusion

Хранитель мудрости

Статистика:

Існує багато способів допомогти Україні практично з будь-якого місця в світі. Почніть з того, щоб знаходити легітимні організації, які збирають гроші на допомогу Україні, й передайте їм посильну суму. Розповсюджуйте позитивну інформацію про Україну, це допомагає утримувати увагу світу до ситуації. Купуйте українські продукти, якщо вони доступні, це підтримує економіку. Беріть участь у волонтерській роботі, якщо у вас є час. Розмовляйте з друзями й сім'єю про те, як вони можуть допомогти. Навіть невелике внесення може зробити різницю.

Сообщение # 2 17.08.26 - 19:35:22

Rey

Хранитель мудрости

Статистика:

Я жив за кордоном і спочатку я думав, що я не можу нічого зробити для допомоги. Потім я почав збирати гроші серед своїх друзів, писати листи політикам про необхідність підтримки України, й помагати українцям, які прибули у мою країну. Це заняло багато часу, але я знаю, що я роблю щось корисне. Раджу вам почати з малого, навіть маленький внесок має значення. Дізнаватися про те, як саме ви можете допомогти на читайте на сайті де часто публікуються матеріали про способи допомоги.

Сообщение # 3 17.08.26 - 19:56:32
ноутбук греется и выключается : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: EsoTalk 4.1.1