ФОРУМОК

ФОРУМОК

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.06.2026 - 20:19:20
Страницы:  1  

Визначення температури за кольором металу

АвторСообщение

Software7

Хранитель мудрости

Статистика:

Як мені визначити правильну температуру для термічної обробки металу, якщо у мене немає спеціального обладнання для вимірювання? Я беру роботу з металом, але мої інструменти обмежені. Чи можна використовувати колір металу як індикатор температури?

Сообщение # 1 20.06.26 - 06:51:49
RE: Визначення температури за кольором металу

profi

Хранитель мудрости

Статистика:

Колір металу це дійсно корисний показник температури, особливо для старих майстрів. При нагріванні сталь змінює колір від світло-соломенно-жовтого при низьких температурах до темно-синього при вищих. Кожен колір відповідає приблизній температурі. Однак це не точний метод, й він залежить від досвіду та умов освітлення. Для критичних робіт потрібне обладнання для вимірювання.

-----------------
кто бы знал какое это наказание- жить в мире созданым кем-то другим......mit deutscher Staatsangehцrigkeit und ukrainischer Volkszugehцrigkeit...
Сообщение # 2 20.06.26 - 07:39:37

Дворник

Хранитель мудрости

Статистика:

Але коли була потрібна цементація, то вже зупинив свої експерименти та зверувся до фахівців https://rgs-ukraine.com.ua/ua/p2891800883-tsementatsiya-metalla.html . Бо тут вся термообробка робиться 100 % за правильою технологією, з вимірювальними діями на всіх етапах. Результати гарні.

-----------------
Если бы я был дворником, я вымел бы весь проспект для тебя...
Сообщение # 3 20.06.26 - 08:09:26
Professional botox treatment : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: EsoTalk 4.1.1